Tarjáni Gyermektábor

Salgótarján

Szolgáltatások / felszereltség

  • SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
  • Esküvőhelyszín
  • Fiataloknak alkalmas
  • Rendezvény helyszín
  • Vállalati csapatépítéshez alkalmas

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Tóstrand

GPS koordináták: 48.13524882607341, 19.81582154795486

Telefonszám: +36 (30) 549-4209

E-mail: info@tarjantabor.hu

Web: http://www.tarjantabor.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Tarj%C3%A1ni-Gyermekt%C3%A1bor-Salg%C3%B3tarj%C3%A1n-407065392731560

Bemutatkozás

Salgótarján igazán kiváltságos fekvésű város. Páratlan természeti értékeit, a természeti környezet szépségét ajánljuk a hozzánk látogatóknak.

A Tarjáni Gyermektábor 1976-ban került átadásra. A szálláshely eredetei funkciója szerint szabadidős és gyermek napközis táborként üzemelt. Az évek során a  változó igényeket követve, mára komplex vendéglátó szerepet látunk el a térségben gyermekcsoportoknak, baráti társaságoknak, családoknak, turistáknak.  A folyamatos beruházásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően, egész évben állunk vendégeink rendelkezésére.

Bármely évszakban is látogat el hozzánk, a változatos táj izgalmas szépsége, a Völgyvárosként is nevezett Salgótarján vendégszeretete várja.

SZÁLLÁS KŐÉPÜLETBEN

Egész évben tudunk szállást biztosítani 54 fő részére, a központi fűtéssel ellátott kőépületünkben,  hat darab nyolc ágyas és három darab kettő ágyas szobában .  A szobák berendezéséhez tartozik az ágynemű használata is, valamint tárolószekrény, asztal, székek. A szobák előtti teraszos pihenő kellemes kikapcsolódást nyújt. Az épület folyosójáról nyílik a nemek szerint elkülönített vizesblokk. Akadálymentesített szoba és mosdóhelyiség is rendelkezésre áll.

SZÁLLÁS FAÉPÜLETBEN

A vadregényes, erdei környezetben, négy faház-blokkban, blokkonként öt darab emeletes ággyal berendezett szobákban helyezzük el vendégeinket. A szobák berendezéséhez tartozik az ágynemű használata is, valamint tárolószekrény, asztal, székek. A faházak fedett teraszán is kellemesen lehet pihenni. Külön álló faházblokkban található a nemek szerinti elkülönített wc, hideg-meleg vizes mosdó és zuhanyzó. Szezonális jelleggel, 116 fő elszállásolását tudjuk biztosítani.

ÉTKEZÉS

Előzetes egyeztetéssel, megrendelés szerint (egyéni sajátosságokat is figyelembevéve) teljes napi étkezést tudunk biztosítani. Svédasztalos reggeli, többfogásos ebéd, meleg vacsora, de kérés szerint tízórai, uzsonna, illetve igény szerint a kért étkezés árában hidegcsomagot is készít a táborban működő főzőkonyhánk. Egyéni igényeket is figyelembe tudunk venni, így cukorbeteg, laktózérzékeny vagy akár vegetáriánus vendégeinket is kit tudjuk szolgálni számukra megfelelő ételekkel. 

PROGRAMOK, LEHETŐSÉGEK

A környék természeti, kulturális, történelmi környezetére építve, változatos programlehetőségek, kínálatával tudunk segítségére lenni vendégeinknek.

ESKÜVŐ, LAKODALOM

Az esküvő, a lakodalom az ember életében az egyik legboldogabb és legszebb nap.  A polgári szertartás is helyben megoldható. Kellemes környezetben, a lakodalmas menűk széles körű kínálatával, kedvezményes és rugalmas megoldásokkal gondoskodunk arról, hogy valóban e fontos életesemény feledhetetlen legyen.

ÁLLÓFOGADÁS

Felszereltségünkkel, kínálatunkkal, egyedi árajánlatunkkal elegáns, reprezentatív rendezvények, állófogadások catering szolgáltatását tudjuk biztosítani megrendelőinknek. Kiszállítással vagy a táborban való megszervezéssel is kérhető.